seg morgon

Vaknade för en stund sen, sitter och siggar musik på högsta volym just nu, ska fixa mig snart och åkta till gamlastan. Igår så vart det bara en "sitta hemma kväll" hade inte så stor lust att gå ut och festa eller så iallafall.. Förresten va ju och kollade på fish tank i fredags säger bara SE DEN INTE så sjukt random som dom andra sa.. mycket attityd men ingen handling. hör av mig senare ciao

äkta kärlek tar aldrig slut

This feeling's taking control of me 
And I can't help it
I won't sit around
I can't let him win now
Thought you should know
I tried my best to let go of you
But I don't want to
I just gotta say it all before I go
Just so you know..




8 januari / 2010

tjenatjena hallå, mår ni bra? yes det gör iaf jag! Idag så var den en helt vanlig skoldag, men ändå rätt soft. Efter skolan som kom martin hem till mig, så vi snackade ganska mycket för vi träffas ju inte ofta sen vi gjorde slut.. men det känndes bra att få prata ut lite :), Ska snart dra ner till stationen och möta upp chrille och kanske robin. Ska på bio me freja och jennifer, vi ska kolla på en ny film som heter (Fish tank). Hör av mig senare puss på er

6 januari / 2010

Godmorgon, vaknade för en halvtimme sen fortfarande galet trött men orkar inte sova bort hela den hära dagen.. för vet ni vad? Imorgon börjar skolan "jippikayey". Min kväll igår slutade med att jag,emma,jennifer,matilda,filip,freja,robin och ralle satt och kollade på "girl next door". Så att emma och jag var hemma till halv två. Men idag ska jag och emma iväg och träffa malcolm,joel och nick NAIZ har inte träffat dom sen jag va tsm me martin :O.. aja nu ska jag fixa mig,gå ut och röka å väcka emma ciao.


nya tag

Tillbaks sa ju att jag skulle skriver mera.. har precis fixat klart mig så det blir utgång snart ska bara vänta på emma sen drar vi till upplandsväsby. Och umgås me Freja,jennifer och kanske filip mys va? Men ska dra och möta upp alla nu i centrum och ta en fika först puss (bilden lånad från madde)


5 januari/ 2010

Galet nu ska jag ta och börja blogga igen lovar! Det har faktikt hänt jävligt mycket den jag blogga sist har iallfall hunnit med ett förhållande" " eller vet inte ens om jag kan kalla det så, han va helt rubbad asså! Menmen man får hoppas på att det hära året blir grymt eller hur? Träffade madde igår och snackade lite om mitt "ex" och käkade på pizzeria vid märsta sation typ. Ska antingen träffa Emma,Anders,tobias,sara eller freja idag har inte riktigt bestämt mig höhö. Ska gå  ut och gå nu så skriver mera later pusspuss (Fan va långt blont hår jag hade på den hära bilden :O)


RSS 2.0